fbpx

Wie zijn wij?

Over ons

Een reis naar het paradijs ‘Thailand’

In het westen kopen we al ons eten in de supermarkten. Maar in Thailand maken ze nog veel vers op straat. De meest bijzondere ervaring kon worden gevonden in hun manier van ijs maken. Het ijs dat wij kennen zit bevroren in bakken of ligt in de vitrine bij de ijssalon. 

Maar in Thailand hebben ze de ‘Ice Cream Roll’ gecreëerd (naar het Nederlands vertaald de ijsrol). De ijsrol is de ultieme ijservaring. De ijsrollen worden vers geserveerd, waardoor het de smaak van traditioneel ijs saai maakt. Daarnaast ben je tijdens de bereiding van jouw ijsrollen direct getuige van een kleine show, dit maakt het een complete en unieke ervaring.

Met behulp van 2 spatels worden alle gewensten ingrediënten verpulverd tot hele kleine stukjes op een ijskoude plaat van -23 graden. Dit geheel wordt symmetrisch over de ijskoude plaat verdeelt en beheerst van de plaat gerold. Voor elk persoon weer een unieke smaakexplosie.

We dachten meteen: ‘Dit is een ervaring die naar Nederland moet komen’. Iedereen houdt van ijs, dus iedereen verdient het om deze bijzondere ervaring vol show en smaakexplosies mee te maken!

Kernwaarden

  • Milieu en duurzaamheid (bakjes zijn van karton en lepeltjes biologisch afbreekbaar; door zorgvuldig inkopen is er nauwelijks bederf)
  • Kwaliteit (fruit zo vers mogelijk ingekocht)
  • Plezier (humor tijdens het ijsrollen)
  • Betrouwbaarheid (we komen beloftes altijd na en zijn transparant)

Copyright Ice Cream Roll Paradise 2020

Pin It on Pinterest

Share This