fbpx

Evenementen

IJskar huren met ijscoman

IJskar huren op locatie

Zoek je nog een bijzondere toevoeging voor jouw evenement of feest? En komt er een dessert in voor? Waarom huur je niet gewoon een ijskar met ijscoman? Niet alleen maken wij het dessert, het is ook direct een stuk entertainment. 

Het ijs wordt ter plekke bereidt met vers fruit en andere overheerlijke lekkernijen. Kortom een ijskar huren is een bijzondere toevoeging voor je evenement. Wil jij ook een ijsje maken? Dat kan! Dan assisteren we je in het maken van de lekkerste ijsrollen. 

Daarnaast helpen we jou graag met de juiste keus voor de lekkerste smaken.

3 redenen waarom je ijsrollen moet proberen!

* De ijsrollen worden vers gemaakt, we gebruiken enkel vers fruit en overheerlijke lekkernijen

* Je ziet zelf hoe de ijsrollen worden gemaakt

* Het is de meest bijzondere manier van ijs maken

 

Het ijsrollen is al een show op zich en daarbij komt ook nog dat door de verse bereiding het ijs heerlijk smaakt. De ambachtelijke bereiding van dit overheerlijke product is ontstaan in het paradijs, namelijk het exotische Thailand. 

Hoe worden ijsrollen bereid?

Stel je wilt een aardbeienijsje met karamel. In plaats van dat je dan twee bolletjes krijgt, pakken we een aardbei en een melkbasis. Je legt de aardbei op de ijskoude plaat van -23° C, hier giet je een melkbasis overheen. Met je spatel meng je de melkbasis met de aardbei, consistent en snel hakken zorgt voor een lekker luchtig ijsje. Smeer het ijs over de plaat en laat het even staan. Dan giet je de karamel (of andere zoete saus) over het heerlijke ijsje. Wacht lang genoeg en rol het ijsje van de plaat.  

Zo maak je de perfecte ijsrol en kan je optimaal genieten.

Prijzen ijskar huren

Bij bedrijfsfeesten of evenementen ligt het er vaak aan of de ijsjes voor de werknemers zijn of dat het meer ter promotie is naar klanten. We zijn heel flexibel in de mogelijkheden van de ijskar huren, dit kan de prijs verschillend beinvloeden. Natuurlijk wil je al wel graag een inschatting van de kosten om te zien of deze binnen het budget passen. Daarom hier 3 voorbeelden:

Aantal personen Tijd op locatie Prijs (inclusief BTW)
50 2 uur €370*
100 2 uur €610
200 3 uur €1120

*Deze prijzen zijn zonder de berekening van reiskosten, deze zijn 0,50 euro per km.

Copyright Ice Cream Roll Paradise 2020

Pin It on Pinterest

Share This