fbpx

Evenementen

IJskar aan huis, voor al je feesten en partijen

De leukste ijskar aan huis

Kan jouw feestje wel een extraatje gebruiken? Nog opzoek naar een lekker dessert voor jouw diner? Of zoek je een show voor het straatfeest? Een ijskar aan huis is de oplossing.

Ons ijs wordt ter plekke bereidt met vers fruit en andere overheerlijke lekkernijen. De ambachtelijke bereiding van dit overheerlijke product is ontstaan in het paradijs, namelijk het exotische Thailand.

Kortom een ijskar huren is een bijzondere toevoeging voor je evenement.

 

Waarom je voor ijsrollen moet kiezen?

Allereerst wordt het ijs vers gemaakt, voor je neus, met enkel vers fruit en overheerlijke lekkernijen. Daarnaast rollen wij het ijs en is het dus de meest bijzondere manier om ijs te maken.

Niet alleen lekker maar het is een show op zich. Wil jij ook een ijsje maken? Dat kan! Dan assisteren we je in het maken van de lekkerste ijsrollen. Je maakt hoe dan ook de blits met onze ijskar aan huis.

 

Benieuwd naar de opties?

We noemen het niet zomaar “ijskar aan huis”, nee wij komen overal op locatie. De ijskar is daarom zo ontworpen om dit ook écht waar te maken. Dus is jouw feestje bij jou thuis in de achtertuin, op een schoolplein of bij jouw op kantoor, onze ijskar komt o-ver-al.

Wij zijn erg flexibel in de mogelijkheden om met onze ijskar bij jou aan huis te komen. Natuurlijk wil je al wel graag een inschatting van de kosten om te zien of deze binnen het budget past. Daarom hier 3 voorbeelden.

 

Prijzen IJskar aan huis

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen. We zijn heel flexibel in
de mogelijkheden van de cursus, dit kan de prijs verschillend beïnvloeden.
Natuurlijk wil je al wel graag een inschatting van de kosten om te zien of
deze binnen het budget passen. Om een inschatting te maken:

Aantal personen Tijd op locatie Prijs (inclusief BTW)
1-4 2,5 uur €200 in totaal
5-10 2,5 uur €40 per persoon
11-20 2,5 – 3,5 uur €35 per persoon

 

Copyright Ice Cream Roll Paradise 2020

Pin It on Pinterest

Share This