fbpx

Externe locaties

Evenementen

Bruiloften

Heb je binnenkort een bruiloft? En wil je die extra bijzonder maken? Wij kunnen je helpen om het meest bijzondere dessert neer te zetten. Niet alleen maken wij het dessert, het is ook direct een stukje entertainment als we bezig zijn. Weinig mensen kennen het principe van ijsrollen nog. Daarom zie je op elke gelegenheid weer veel mensen rond onze kar verzamelen omdat ze nieuwsgierig zijn wat er allemaal gaande is.

Welke extra waarde kunnen wij voor jouw bruiloft leveren?

  • Jij mag zelf bepalen welke smaken wij meenemen en gaan serveren voor jullie gasten. Maakt het je niet zoveel uit dan nemen wij in ieder geval onze toppers, aardbei en oreo, mee.
  • We hebben een printer waarmee we een tekst kunnen drukken op eetbaar papier met eetbare inkt. Dan kunnen we bijvoorbeeld de naam van jou en je echtgenoot erop drukken. En deze leggen we dan op elk ijsje dat we bereiden.
  • Er is een optie om met sojamelk of kokosmelk te werken waardoor het ijsje nog gezonder wordt, weet dan wel dat de smaak iets minder vol is. Normaal werken we namelijk met volle melk.

Klik hier voor een prijsoverzicht

Catering

Organiseer je een catering of heb je als leverancier een catering? Wij helpen graag om de catering tot een geweldig eind te brengen door het dessert te maken. Niet alleen maken we een vers ijsje voor de gasten, het ijsrollen zelf is ook een stukje entertainment.

Vaak moet bij een catering in korte tijd een groot aantal gasten bedient worden. Daarom nemen wij vaak maar 2 smaken mee zodat we in een korte tijd meer ijsjes kunnen maken. Als het nodig is kunnen we 2/3 ijsrollen per persoon aanhouden zodat we per keer 2 ijsjes kunnen maken. Dan is de capaciteit 120 ijsjes per uur.

Bij een catering spelen er veel variabelen een rol daarom is het altijd belangrijk om eerst contact met ons op te nemen, de prijzen bij bedrijfsfeesten geven al enigzins een indicatie.

Bedrijfsfeesten

Zoek je nog een bijzondere toevoeging voor jouw bedrijfsfeest? En komt er een dessert in voor? Of wil je graag een lekker ijsje overdag tussen de activiteiten door? Wij zorgen voor wat extra verkoeling op jouw bedrijfsfeest en hebben ook direct een stukje entertainment!

Zijn er ook kinderen bij of heb je zelf ook altijd al willen weten hoe je een ijsrol maakt? Als daar de ruimte en tijd voor is mag je gerust proberen om je eigen ijsje te rollen! Wij assisteren je bij het maken van de perfecte ijsrol.

Daarnaast helpen we jou graag met de juiste keus voor de lekkerste smaken.

Klik hier voor een prijsoverzicht

Festivals

Organiseer je binnenkort een festival of is het aan jou de taak om de leukste foodtrucks neer te zetten? Wil je daarbij een unieke en lekkere ervaring aan de bezoekers bieden? Wij willen ons graag aanbieden als foodtruck. Bij een festival komt altijd veel kijken en elk festival is weer anders. We zijn erg flexibel in allerlei ideeën die je hebt en kunnen hier ook in meedenken.

Stuur een mail naar info@icecreamrollparadise.nl. Licht daar in toe wat het festival inhoudt, of er staplaats kosten of dergelijke aan verbonden zijn en natuurlijk de datum, plaats en tijd!

Copyright Ice Cream Roll Paradise 2020

Pin It on Pinterest

Share This