fbpx

Evenementen

Bruiloften

Bruiloften

Heb je binnenkort een bruiloft? En wil je die extra bijzonder maken? Wij gaan je helpen om een heel bijzonder dessert neer te zetten. Niet alleen maken wij het dessert, het is ook direct een stukje entertainment als we bezig zijn. Weinig mensen kennen het principe van ijsrollen nog. Daarom zie je op elke gelegenheid weer veel mensen rond onze kar verzamelen omdat ze nieuwsgierig zijn wat er allemaal gaande is.

Welke extra waarde kunnen wij voor jouw bruiloft leveren?

  • Feestelijke en unieke desserts inclusief een stukje entertainment!
  • Jij mag zelf bepalen welke smaken wij meenemen en gaan serveren voor jullie gasten. Maakt het je niet zoveel uit dan nemen wij in ieder geval onze toppers, aardbei en oreo, mee.
  • We hebben een printer waarmee we een tekst kunnen drukken op eetbaar papier met eetbare inkt. Dan kunnen we bijvoorbeeld de naam van jou en je echtgenoot erop drukken. En dit leggen we dan op elk ijsje dat we bereiden (zie pakket 3).
  • Er is een optie om met sojamelk of kokosmelk te werken waardoor het ijsje nog gezonder wordt, weet dan wel dat de smaak iets minder vol is. Normaal werken we namelijk met volle melk (zie pakket 3).

 

Prijzen 

Elke bruiloft is weer anders en zo ook de wensen van het bruidspaar. We zijn heel flexibel in de mogelijkheden, dit kan de prijs verschillend bëinvloeden. Daarom hebben we 3 verschillende pakketten:

1. Standaard (4 smaken, 3 toppings)
2. Smaakexplosie: meerprijs €0,50 per persoon
(6 smaken, 5 toppings, ijsrollers in pak)
3. Speciaal voor jullie: meerprijs €1,00 per persoon
(5 smaken, 5 toppings, extra versiering, ijsrollers in pak)

We begrijpen dat je al wel graag een inschatting hebt om te zien of het een interessante optie voor jullie is! Daarom hier 3 voorbeelden voor een standaard pakket:

Aantal personen Tijd op locatie Prijs (inclusief BTW)
50 2 uur €375*
100 2 uur €610
200 3 uur €1115

*Minimale afname is 50 personen, dus ook €375 euro.

**Deze prijzen zijn zonder de berekening van reiskosten, deze zijn 0,50 euro per km.

 

Verder nog vragen? Contact onderaan elke pagina.

De belangrijkste vragen beantwoorden we hier: Veelgestelde vragen

 

 

Copyright Ice Cream Roll Paradise 2020

Pin It on Pinterest

Share This